Groepen & Arrangementen

Rondrit

Een rondrit door Leeuwarden is ideaal voor groepen. Denk niet alleen aan dagexcursies naar Leeuwarden, maar bijvoorbeeld ook familiefeestjes en personeelsuitjes. In het seizoen kan – in beginsel – elke dag van de week een boeking worden gemaakt. De trein biedt plaats aan 45 tot wel 60 personen. Elders in- en uitstappen in de stad is meestal ook mogelijk. Zelf een leuk idee voor een rit door de stad? Ook mogelijk.

Tarievenlijst

Koffie + gebak – rondrit – lunch

U komt aan in Leeuwarden en ontvangt bij restaurant ‘In de Brouwerij’ koffie/thee met appeltaart. Vervolgens stapt u voor de deur van het restaurant in de trein voor een rondrit door de stad. Na de rondrit kunt u genieten van een heerlijk 12 uurtje In de Brouwerij: kopje soep, broodje kroket en broodje ham of kaas, koffie, thee of melk. 

Kosten: €29 per persoon Minimum aantal deelnemers: 25*

*Andere opties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld een diner. Is uw groep kleiner dan 25? Vraag naar de mogelijkheden. | Eventuele afwijkingen qua prijs wordt voor het boeken gemeld. 

Koffie + oranjekoek + grutterswinkel + rondrit

Combineer de rondrit met een stap in grootmoeders tijd. De trein zet u af of haalt u op bij Museum de Grutterswinkel waar u koffie en oranjekoek krijgt. De schappen van de winkel staan vol met voorraadblikken en producten van vroeger zoals kachelpoets, Vim, erwten en bonen en natuurlijk ouderwetse snoepjes, dropjes en koekjes. En al dat lekkers is in de Grutterswinkel nog volop te koop. Na de koffie krijgt u een rondleiding door de winkel. 

Kosten: €16,50 per persoon Minimum aantal deelnemers: 15*

*Is uw groep kleiner dan 15? Vraag naar de mogelijkheden.

In het spoor van meesterkraker Aage M. + rondrit

Combineer de rondrit met een theatrale rondleiding door voormalig gevangenis de Blokhuispoort. In 1974 ontsnapt Meesterkraker Aage M. uit de Blokhuispoort in Leeuwarden. Cipiers Waakstra & De Weg weten er alles van. Ze vertellen tijdens deze humoristische rondleiding over de Blokhuispoort, Aage M en andere markante ‘bewoners’. Denkt u net als Aage te kunnen ontsnappen? Bent u net zo gehaaid en knoopt u lakens als de beste? Loop en lach mee en maak kennis met twee eeuwen gevangenishistorie in hartje Leeuwarden. En wees gerust: Waakstra & De Weg hebben alle sleutels. De trein haalt u op of zet u af bij de Blokhuispoort. Rondleiding via Acta theater en muziek

Kosten: €20 per persoon Minimum aantal deelnemers: 15*

*Is uw groep kleiner dan 15? Vraag naar de mogelijkheden.